Onze sectoren
alle bedrijven en instanties groot en klein
kantoor, industrie, IT-materiaal, horeca, vzw's, kleinhandel, etc.

  Wordt uw bedrijf binnenkort overgenomen, stopgezet of geherstructureerd, gaat u meer hybride werken of verhuist u naar een nieuwe locatie? Zoekt u iemand die u bedrijfspand kan leegmaken en kan klaarmaken voor de oplevering en/of uw restgoederen kan overnemen?

  2ECO heeft een oplossing voor elk scenario. Of het nu gaat over kantoorpanden met slechts een paar of net honderden stuks kantoormeubilair, industrie-werkplaatsen met loodzware machines of magazijnen met honderden lopende meters stockage of horeca-gelegenheden met professionele keukeninrichting en meubilair of wilt u misschien van uw oude IT-materiaal af. 2ECO klaart de klus en deinst niet terug voor strakke deadlines of nachtwerk.

Placeholder Image

Kantoor

All-in-one solution voor de leegmaak van uw kantoorpand; opkoop en verkoop van uw kantoormeubilair en kantoorinrichting, bezemschone oplevering, tussentijds stockeren etc. 2ECO zorgt voor alles! Daarnaast kunnen wij ook zorgen voor inrichting van uw nieuwe pand en refurbishing en montage van kantoormeubilair.

Bekijk de mogelijkheden
Placeholder Image

Industrie

2ECO zorgt voor een volledige bedrijfsleegmaak; opkoop en verkoop van magazijn-, werkplaats- en industrie- inboedel en inrichting. 2ECO zorgt voor een bezemschone oplevering of het nu gaat over lichte of zware industriële machines of transportmateriaal, wij hebben een oplossing

Bekijk onze oplossingen
Placeholder Image

Andere Sectoren

Leegmaak en opkoop op maat van alle mogelijke andere sectoren: horeca met professioneel keukenmateriaal, overheidsdiensten met deadlines en specifieke eisen, vzw's, scholen, kleinhandel met overstocks en voorraden,... Wij werken steeds een voorstel uit op maat!

Oplossingen op maat
Placeholder Image

IT-materiaal

Opkoop en ophaling van professioneel IT-materiaal; desktopcomputers, laptops, keyboards, printers, kopieerapparaten, serverkasten etc. Wij zorgen bovendien voor een veilige dataverwijdering vooraleer wij uw IT-materiaal nog een tweede leven geven.

Details over opkoop IT