Verkoop en Hercirculeren

Inzetten op de lokale markt

  2ECO wordt op dagelijkse basis gecontacteerd door bedrijven, overheden, scholen en verhuisbedrijven voor het opkopen van grote en kleine partijen gebruikt kantoormeubilair, industriegoederen, IT-materiaal en materiaal uit andere sectoren dat perfect nog een 2de leven of nieuwe toepassing kan krijgen.
  2ECO brengt het opgekochte 2de hands materiaal langs verschillende kanalen terug in circulatie. Per veiling op de projectlocatie of achteraf vanuit onze eigen magazijnen, via onze webshop met directe verkoop aan particulieren en KMO's of in grotere hoeveelheden voor projectinrichting.

Steeds meer bedrijven en particulieren kiezen voor 2de hands en/of refurbished kantoormeubilair en industriegoederen wanneer zij hun bedrijfspand of home office moeten inrichting. Zowel op ecologisch als economisch gebied is 2de hands de ideale keuze. Zeker daar het in ons geval steeds over professioneel A-kwaliteit materiaal gaat dat makkelijk nog een 2e leven kan krijgen! U geeft dus niets af op kwaliteit maar wint wel op prijs en reduceert sterk uw ecologische voetafdruk!

Nog niet overtuigd? Bekijk enkele snelle cijfers

Stel u voor, een kantoor met 100 werknemers dat naar een nieuw pand verhuist, dat zijn:

100 bureaus, 100 bureau-stoelen, 100 ladeblokken en 100 computers
een hoop dossierkasten, printers en IT-materiaal, vergadertafels en -stoelen
kantinemeubilair, receptiemeubilair etc.

Vroeger ging dit allemaal integraal op de afvalberg. 2ECO daarom is al sinds 2007 voorloper in het hercirculeren van deze goederen!

Sinds 2007 kocht en verkocht 2ECO al meer dan
0
Tweedehands kantoor en industriegoederen

Omdat we deze goederen een 2e leven konden geven vermeden we daarmee in de eerste plaats
±0ton
aan nodeloos afval op de afvalhoop

En als tweede positief effect, vermeden we daarmee ook de noodzaak voor productie van nieuwe goederen en bespaarden we samen
0ton
aan CO2-uitstoot, dat is 7.8 miljoen kgCO2e

Moest je nog niet overtuigd zijn van de positieve ecologische impact alleen, bedenk dan dat 2de hands en refurbished ook nog eens gemiddeld
30%-30%
goedkoper is dan nieuw!
2ECO BV Magazijn
Image

Veiling

Een deel van het meubilair wordt door 2ECO verkocht via online veilingen waarbij het materiaal idealiter op locatie bij het leeg te ruimen bedrijf wordt opgehaald om de CO2-voetafdruk van het transport te minimaliseren.

Indien dit niet past in het tijdsschema of de wensen van het bedrijf, worden de loten van de veiling in onze eigen magazijnen opgeslagen en opgehaald.

2ECO Sales Toonzaal
Image

Online webshop

De mooiste, beste en heropgewaardeerde stuks zijn te bezichtigen in de toonzaal van 2ECO Sales en worden op de webshop van 2ECO Sales geplaatst waar zowel aan particulieren als bedrijven wordt verkocht.

Hiermee brengen we A-kwaliteit kantoormeubilair bij onze klanten voor een 2e of 3e leven aan zeer voordelige prijzen.

Webshop 2ECO Sales
2ECO Projects Banner
Image

Projectinrichting

Grotere partijen zullen op termijn via ons nieuwste project 2ECO Projects lopen. Dit kanaal zal dienen als platform voor projectontwikkelaars, ontwerpbureaus en architecten om projecten in te richten met volledig verantwoord 2de hands, refurbished en circulair meubilair zonder te moeten toegeven aan looks of kwaliteit. Nu kan dit uiteraard nog via 2ECO zelf.

Lees meer over onze diensten

Service - Bedrijfsleegmaak, leegmaken van bedrijfspanden

Bedrijfsleegmaak

Lees meer
Service - Opkopen van bedrijfsgoederen, overstocks, kantoormeubilair, machines etc

Opkoop bedrijfsgoederen

Lees meer
Service - Hercirculeren, terug in omloop brengen van meubilair

Verkoop en Hercirculeren

Service - Bezemschoon opleveren van bedrijfspand

Bezemschone oplevering

Lees meer
Service - Refurbishing, heropwaarderen van gebruikt meubilair

Refurbishing

Lees meer
Service - Recyclage, verzorgen van afvalstromen

Recyclage

Lees meer